ПЕТОК 03-ТИ ЈУНИ

Пристигнување во попладневните часови

21:00ч - Отворање на настанот и доделување на стартните бројчиња на тимовите

САБОТА 04-ТИ ЈУНИ

ЗЕМЈА
09:30ч - Загревање на натпреварувачите со фитнес тренер за водените спортови
10:30ч - Кајак на вода и скутер на вода

ВОДА
13:00ч - Загревање на натпреварувачите со фитнес тренер
13:20ч - Планинско трчање и планински велосипедизам

ОГАН
14:00ч - Off road возење џипови и АТВ

ВОЗДУХ
15:00ч - Стрелаштво, Стреличарство, Фрлање на копје во мета, Пикадо
21:00ч - тематска забава

НЕДЕЛА 05-ТИ ЈУНИ

10:10ч - Загревање на натпреварувачите со фитнес тренер
10:30ч - Adventure Games
15:00ч - прогласување на победниците

НАПОМЕНА: За време на настанот дневните активности ќе бидат проследени со музичка програма, а освен пунктови за освежување ќе има поставено видни брендирани места каде што учесниците ќе можат да си купат храна и пијалок.