НОВОСТИ

ПРИЈАВИ ГО СВОЈОТ ТИМ

Започнува пријавувањето за учество во Mavrovo Maximum Adventure. Направете тим со колегите од работа, понесетего вашиот авантуристички дух со себе и победете ги натпреварувачите од другите компании. Само една компанија ќе го понесе пехарот. Дали тоа ќе биде ТВОЈАТА?

Повеќе  >